rauwe cacao

 

 


 
RAUWE CACAO
Rauwe producten zijn niet
of nauwelijks verhit
(niet hoger dan 48 graden)
Hierdoor blijven alle gezonde 
voedingsstoffen aanwezig.

De vruchten worden met de
hand geplukt
en opengehakt
voor de oogst van de bonen.
Rauwe cacao is een van de beste superfoods uit de natuur.
Het bevat verschillende mineralen
en heeft een unieke samenstelling van voedingsstoffen, waardoor het je bloedsuikerspiegel stabiliseert.  
Rauwe cacao bevat o.a. een grote hoeveelheid magnesium, wat een kalmerende en ontspannende werking heeft op de spieren en bloedvaten. 
Bovendien bevat het veel anti-oxidanten, die je lichaam helpen
tegen het proces van veroudering
.  
 
En rauwe cacao bevat tryptofaan, een stofje dat serotonine aanmaakt, 
waar je een goed gevoel van krijgt!  
Contact
 
 
34995 bezoekers (69870 hits) sinds 19-11-2012